loader image

RIBCAP

Ribcap este primul brand din lume care se ocupa de casti si echipamente estetice de protectie, cu un design unic realizat pentru a va proteja pe dumneavoastra si pe cei dragi.

Billie MarkoMed

Va poate protja atunci cand apar:

Pobleme de echilibru cauzate de varsta

Ribcap

cazaturi

Activitate convulsiva

Misiunea Ribcap este aceea de a schimba vietile celor care se incadreaza intr-o categorie de risc atunci cand vine vorba de mers si echilibru. Sustine oamenii in a fi ei insisi, desfiinteaza stigmatele permitandu-le sa fie activi fara a se teme de rani in zona capului. Ribcap ofera casti moi pentru adulti, casti pentru epilepsie, casti pentru protectie impotriva convulsiilor si loviturilor la cap pentru copii.

RIBCAP

Fashion

Design 3D: Spuma lichida se solidifica dupa forma curburii naturale a capului, oferind astfel un aspect mai organic, care se muleaza pe aspectul natural al corpului.
Rulează videoul

Caciula RIBCAP este un concept inovator care ofera un stil aparte, la moda, echipamentelor medicale de protectie pentru cap. Ofera o independenta frumoasa si este recomandata cu incredere de experti. Protectia vine atasata stilului pe care il alegi.

Palarii comode

Acestea contin spuma microperforata, care faciliteaza respirabilitatea si comoditatea. Ofera o ventilatie suplimentara prin captuseala si asigura confort scalpului.

Casti protectoare

Tehnologia spumei a fost creata si patentata in mod special pentru a asigura rezistenta ridicata impotriva impactelor puternice si repetate. Astfel, confera o protectie viguroasa prin tehnologie de ultima generatie.

produse
ribcap