loader image

INVITALIS

Iar Castigatorul este … INVITALIS! Centura de masaj Vitalymed Flexi Shiatsu este castigatoare a premiului PRODUSUL ANULUI 2015/2016 oferit de „X Plus Award”, care este cel mai prestigios premiu pentru inovatie oferit de un juriu international independent. Ne mandrim cu faptul ca suntem unicii distribuitori (MARKO MED SRL) ai acestui produs in Romania, iar pe parcursul a cativa ani am castigat increderea clientilor oferindu-le o centura de masaj care le-a intrecut fiecare asteptare.

„Tested Safety Sea” 

Sigiliu scurt de aprobare GS este un certificat european, reglementat de lege, sigiliu de aprobare (nu trebuie confundat cu TUV EMC) Vitalymed Flexi a fost supus unei examinări cât mai precise de către TUV-SUD München. Număr Zertikat: Z1A 15 05 92115 00

Invitalis

Datorita designu-ului ergonomic al centurii, centura poate fi utilizata extrem de usor in orice punct al corpului. Fara nicun fel de efort, introduceti pur si simplu bratele prin buclele speciale si centura de masaj Shiatsu Vitalymed Flexi se fixeaza de la sine.
Centura de masaj Shiatsu Vitalymed Flexi dispune de o functie unica de incalzire in profunzime ce completeaza masajul in mod perfect.
Capetele de masaj sunt pozitionate corect din punct de vedere anatomic impreuna cu terapeuti pentru relaxarea optima a musculaturii indiferent ca masajul este efectuat acasa, pe drum inspre birou, in studioul de fitness sau in timpul calatoriilor.
Masajul Shiatsu se numara printre tehnicile de masaj traditionale. Daca este bine realizat, acesta poate masa cu o acuratete deosebita fiecare parte a musculaturii. Masajul ajuta la relaxarea muschilor tensionati, stimularea circulatiei si a aportului de oxigen, favorizand relaxarea intr-un mod unic.
Centura de masaj Shiatsu Vitalymed Flexi dispune de doua directii de masaj diferite, masajul putand fi astfel efectuat cu un grad si mai inalt de precizie. Intensitatea masajului poate fi ajustata individual in doua trepte. Masajul Shiatsu este completat de functia integrata de incalzire in profunzime cu radiatii infrarosii, aceasta putand fi activata separat, desigur.

60 luni garantie, include incalzire in profunzime cu radiatii rosii.

produse
invitalis