loader image

Crema Elicina

Efectul senzational al cremei se datoreaza principalei sale componente, si anume lichidul produs de melcul chilian "Helix Aspersa Müller". Zgarieturile, taieturile si iritatiile produse de bacterii, virusuri sau ciuperci sunt pericole care ameninta pielea delicata a melcului. Insa natura a binecuvantat acest tip de melc cu, capacitatea de a produce un lichid care sa-i protejeze tesuturile si care sa i le regenereze in cazul unor accidente mai periculoase. De-a lungul timpului, studiile clinice au demonstrat ca acelasi lichid are un efect senzational si asupra pielii omului. Elicina este o crema naturala obtinuta in urma unui proces foarte atent de selectie a melcilor pentru ca extractul acestora sa-si pastreze calitatile vindecatoare. Secretul cremei consta in elementele naturale care se gasesc in lichidul produs de melc si anume:

Acidul glicolic

Are un efect delicat de peeling, indepartand celulele moarte si ajutand la regenerarea pielii. Pielea devine astfel mai fina iar tesuturile se revigoreaza. Totodata aceasta componenta joaca rolul de transportator al celorlalte componente de baza ale cremei.

Alantoina

Care regenereaza pielea si revitalizeaza noile celule elastice, ajuta la producerea colagenului si a pigmentilor si are un efect pozitiv asupra hidratarii pielii. Alantoina folosita pentru fabricarea cremei Elicina este 100% naturala si nu are nicio legatura cu substanta sintetica obtinuta in laborator si folosita in alte produse dermato-cosmetice

Elastina și colagenul

Protejeaza pielea si o mentin fina. Aceste substante ofera fermitate tesuturilor pielii si inlatura semnele imbatranirii. Totodata ele ajuta si la transportul elementelor nutritive la suprafata pielii.
Crema Elicina
Antibioticele naturale

Care spre deosebire de cele chimice, sunt mult mai delicate cu pielea. Acestea combat iritatiile pielii precum și dezvoltarea la nivelul tesutului unor bacterii, virusuri si ciuperci.

 

Proteinele
Sunt prezente in mod natural in extractul de melci. Acestea ofera pielii un efect hranitor si catifelat.

produse
Elicina