loader image

Despre noi

Solutii medicale

Marko Med este o companie specializata pe importul si distributia de echipamente si produse medicale dedicate clientilor nostri din Romania care pun calitatea si profesionalismul pe primul plan. Echipa Marko Med acorda o mare atentie satisfacerii cerintelor tuturor clientilor prin comercializarea de produse cunoscute ca avand o calitate deosebita si apreciata pe plan european.

De aceea, misiunea noastra este sa oferim cele mai bune solutii medicale in cele mai bune conditii.

Experienata de peste 8 ani ne-a oferit deja o imagine asupra profilului clientului nostru: un client riguros, profesionist, care isi cunoaste indeaproape drepturile, iar esenta activitatii sale este data de un standard inalt de calitate.

De aceea, respectul fata de clientul nostru este o caracteristica esentiala in relatia pe care o dezvoltam cu acesta.

Echipa Marko Med il are in centru pe medicul chirurg generalist, dr. Milorad Avramovic, care are o vasta experienta atat in reprezentarea exclusiva a unora dintre cei mai mari producatori de echipamente medicale din Europa, cat si in utilizarea respectivelor echipamente.

De asemenea, Marko Med este distribuitor exclusiv în Romania al cremei Elicina – crema miraculoasa cu 80% extract de melc, importata din Chile si adresata unor afectiuni diverse ale pielii.

Produsele medicale promovate de Marko Med poarta marca CE, fiind certificate conform ultimelor norme de calitate si securitate ale CE.t

Marko Med Solutii medicale Contact