loader image

nouvag

        La 5 iulie 1974, compania individuala a fost transformata in societatea pe actiuni „NOUVAG AG”. In acel moment, multe companii au trebuit sa se lupte cu o viitoare recesiune. NOUVAG AG nu numai ca nu a fost afectata de aceasta criza economica, ci, dimpotriva, s-a vazut confruntata cu necesitatea de a face planuri de extindere, intrucat volumul constant de crestere a comenzilor nu mai permitea proceduri optime de productie la locul unde se afla compania la acel timp.

Nouvag
Nouvag

Nouvag este o companie dinamica, inovatoare si lider international, cu un standard ridicat de calitate in fabricarea de dispozitive si instrumente pentru tehnologia medicala si dentara.

Nouvag

        In 1976, compania a reusit sa se mute intr-o noua fabrica. Chiar si in acest stadiu incipient, Beda Hutter, antreprenorul dinamic, isi daduse seama ca exploatarea cu succes a pietei si extinderea ulterioara a companiei ar fi posibile numai daca compania isi dezvolta propria gama de produse. Analiza de piata combinata cu un element de intuitie a condus NOUVAG AG sa se aventureze pe segmentul tehnologiei medicale rezistente la crize, cu potentialul sau de viitor excelent.

produse
nouvag