Crema Elicina

Crema Elicina

Marko Med prezinta in Romania descoperirea cosmetica a secolului: crema cu extract de melc Elicina. Elicina este o crema naturala, organica, hipoalergenica, inodora si incolora care contine 80% extract de melc. Crema Elicina poate fi folosita cu succes pentru a estompa ridurile, cicatricele, acneea, arsurile, petele cauzate de soare precum si vergeturile cauzate de sarcini si diete de slabire.

Substanta de baza a cremei a fost descoperita intamplator la inceputul anilor ’80 de catre o familie din Chile, America Latina, care detinea o mica crescatorie de melci. In timpul manevrarii cochiliilor, lucratorii de la ferma de melci se alegeau cu mici taieturi la maini care se vindecau mult mai repede decat era normal. Fara infectii sau cicatrice, pielea lor ramanea moale si catifelata. Oare de ce? Secretul: secretiile melcului sunt benefice pielii umane.

Dupa 15 ani de cercetari, a fost creata prima crema cu extract de melc. Un produs cosmetic natural cu 80% extract de melc si 20% excipienti. Elicina a fost brevetata la nivel international la Geneva. Primele cutii de crema miraculoasa au fost disponibile la vanzare pe rafturile farmaciilor si magazinelor in 1995. In prezent, crema Elicina se distribuie in peste 30 de tari, iar beneficiile ei sunt laudate de femei si barbati din intreaga lume.

Bucurate-te si tu de beneficiile extraordinare ale cremei Elicina! Elicina ofera o intreaga gama de produse adaptate necesitatilor pielii tale. Pentru a afla mai multe consulta pagina Produse.